Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Kitap Bağışı

İlgi 14.10.2020 tarihli, E35748 sayılı yazı

İlgi yazı ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne öğretim elemanlarımız tarafından yazar, editör, bölüm yazarı olarak hazırlanmış olan, kitap, ansiklopedi, sözlük gibi yayınlardan bağış yapılması istenmiştir.

Ayrıca Üniversitemiz Kütüphanesinde de “Üniversitemiz Öğretim Elemanları Şeref Köşesi” isimli bir köşe düzenlenip, Öğretim Elemanlarımızın yayınlarının burada sergilenmesine karar verilmiştir.

Yapılması planlanan bağışlar için Öğretim Elemanlarımıza 23.10.2020 tarihine kadar verilen sürede yeterli sayıda bağış yapılmadığı belirlenmiş olup, görülen lüzum üzerine belirtilen teslim tarihi uzatılmıştır. Bahse konu yayınlardan 2 (iki) şer adet olacak şekilde Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Kütüphaneci Gülden DELİCE’ye ulaştırılması talep edilmektedir.

04 Kasım 2020, Çarşamba / 620 defa okundu.