Cezayir‘de bulunan University Aboubekr Belkaid, Tlemcen Üniversitemiz ve Kütüphane Zİyareti

Üniversitemiz ile Cezayir'de bulunan University Aboubekr Belkaid, Tlemcen arasında Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA107) Programı çerçevesinde oluşan ikili işbirliği kapsamında üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nı kütüphane çalışma metodolojisini öğrenmek, üniversitemizdeki iyi uygulamaları kendi kurumlarına aktarmak amacıyla ziyaret etmişlerdir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat ZENGİN, şube müdürü Ahmet AKSU, kütüphaneciler Ayşe Nur DÖLEK, Fatma Nur YABAN, Bekir DELİCE ve bilgisayar işletmeni Mustafa Zafer CİRİT kütüphanemizin uygulamaları ve hizmetleri hakkında bilgi vermişlerdir.

3 gün süren eğitim kapsamında üniversitemiz, kütüphanemiz, kataloglama sistemi, abone olunan veri kaynakları, iki üniversite kütüphanelerinin  benzer ya da farklı yönleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Ayrıca Şehrimizde bulunan tarihi mekanlar, Ahmet YAKUBOĞLU Müzesi ve şehrimiz müzeleri, Şehir Kütüphaneleri, Yazma Eserler Kütüphanesi ziyaretlerinde bulunulmuştur.

Bu etkinliğimize katılan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, Salı