Nature Journals

 

Nature Journals All aboneligi EKUAL kapsamına dâhil ederek 2018-2019 yillarini icerecek sekilde yapilmis olup, ilgili abonelik kapsaminda asagida yer alan iceriklere erisim saglanabilecektir.

Nature + Nature Methods + Nature Protocols (46 dergi): 2007 yilindan gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yili ve bir onceki yila surekli erisim hakki olacaktir. Dergi listesi için tıklayınız.

Palgrave Macmillan Journals (47 dergi): 1997'den gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yillarina surekli erisim hakki olacaktir. Dergi listesi için tıklayınız.

Academic Journals (40 dergi): 1997'den gunumuze erisim saglanacaktir. Abonelik yillarina surekli erisim hakki olacaktir. Dergi listesi için tıklayınız.

Nature :

Nature dergisi 1869 yılında yayınlanmış, multi-disipliner alanda en önde gelen, haftalık, uluslararası bilimsel bir dergidir ve ‘’Nature Journals All ‘’ Dergi Koleksiyonu’nun merkezinde yer almaktadır. Nature Journals All Dergi Koleksiyonu klinik bilimler, fizik bilimleri ve yaşam bilimleri alanında, isminde ‘‘Nature‘‘ ibaresi geçen diğer yayınlar ile genişlemiş ve toplamda 46 dergiye ulaşmıştır. Nature Protocols ve Nature Methods yayınları da bu grupta yer almaktadır. Nature Journals Dünya’nın en yüksek etki faktörüne sahip dergi paketidir. Abonelik ile birlikte 2007 yılına kadar geriye dönük erişim sağlanır. Abonelik yapılan yıla ve bir önceki yıla arşiv haklarıyla beraber erişim verilir. Erişim Nature.Com web sitesi üzerinden sağlanmaktadır. 

Palgrave Macmillan Dergileri :

Palgrave Macmillan Dergileri, Nature Dergi Grubu’nun ’’PMJ All’’ dergi paketini oluşturmaktadır. İktisat, ekonomi, finans, sosyal bilimler, hukuk, yönetim bilimleri, filozofi ve hukuk alanlarında yayın yapan 47 dergiden oluşmaktadır. 1997 yılına kadar geriye dönük erişim sağlanmaktadır. Abonelik ile birlikte 1997 yılına kadar geriye dönük erişim verilir. Abonelik yapılan yıla ait arşiv hakları sağlanır. Erişim SpringerLink platformu üzerinden sağlanmaktadır.

Academic Journals All :

Nature Dergi Grubu tarafından isminde ‘’Nature‘‘ ibaresi geçmeyen ve bir paralel segmentte yayın hayatına devam eden ‘’Academic Journals All’’ koleksiyonu oluşturulmuştur. Klinik bilimler, fizik bilimleri ve yaşam bilimleri alanında toplamda 40 dergi içermektedir. Bu koleksiyon , bir çok önde gelen akademik dernek/kuruluş ortaklıkları ile beraber yönetilmekte ve genişlemektedir. Abonelik ile birlikte 1997 yılına kadar geriye dönük erişim verilir. Abonelik yapılan yıla ait arşiv hakları sağlanır. Erişim Nature.Com web sitesi üzerinden sağlanmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, Çarşamba