Germiyan Yerleşkesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi ile Şaphane, Gediz, Emet ve Hisarcık İlçelerinde “Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik İpuçları” Konulu Seminerler Yapılmıştır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca abonelik yapılan, 30 farklı dil öğreten online dil eğitim seti Rosetta Stone ve kütüphanemiz tüm kaynaklarını tek arayüzde tarama imkanı sunan Ebsco Discovery Services (EDS) ile yapılacak araştırmalarda fayda sağlayacak “Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik İpuçları” konulu seminerler 20- 21- 22 Kasım tarihlerinde Germiyan Yerleşkesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi ile Şaphane, Gediz, Emet ve Hisarcık ilçelerinde gerçekleştirildi. Yapılan seminere üniversitede görevli akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Yoğun katılımın olduğu bu seminerler sonunda katılımcılara Katılım Sertifikası verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, Cuma