AYEUM

AYEUM (Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi) ; sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma araştırma yöntemlerinin online dersler  yoluyla verildiği bir araştırma merkezidir.Yüksek lisans ve doktora öğrencileri, akademisyenler, araştırmacılar ve kamu kurumlarındaki uzmanlara araştırma yöntemlerinde kullanılan yazılımları ve yöntemleri ayrıntılı bir şekilde anlatmayı amaçlamaktadır. AYEUM bünyesinde  birçok araştırma yöntemi ve bunlar ile ilgili yazılımlar mevcuttur.

Açılan sayfadan kurumsal mail adresinizle (personel iseniz @dpu.edu.tr, öğrenci iseniz @ogr.dpu.edu.tr uzantılı mail adresi) bir kereliğine mahsus olmak üzere üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik oluşturduktan sonra kurumsal mail adresinize aktivasyon maili gelecektir. Gelen maildeki linke tıklayarak mailinizi onaylamanız gerekmektedir.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz ile dilediğiniz zaman giriş yaparak dersleri izleyebilir, sınav olabilir, katılım sertifikası almaya hak kazanabilirsiniz.

Erişim adresi : www. ayeum.com

Son Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, Perşembe