Artstor Digital Library Deneme Erişimine Açılmıştır.

Değerli Kullanıcılarımız

Artstor Digital Library 30 Haziran 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Araştırmacılarımız bu süre içerisinde Artstor içeriğinde mevcut olan yaklaşık 300 koleksiyondaki yaklaşık 2,5 milyon görsele tamamen ücretsiz şekilde erişebilir ve indirebilir. Kampüs dışından VETİS ile erişilebilir.

“Görseller, aralarında Metropolitan Sanat Müzesi, Modern Sanatlar Müzesi (MoMA) ve Louvre gibi önemli müzelerin ve Oxford Üniversitesi Bodleian Kütüphanesi, Harvard  Peabody Arkeoloji ve Etnoloji Müzesi ve Magnum Fotoğraf Ajansı gibi özel konulara odaklanmış kurumların da bulunduğu çok çeşitli yerlerden, müzelerden, fotoğraf arşivlerinden, akademisyenlerden ve sanatçılardan derlenmiştir. Tarih öncesinden günümüze kadar sanatsal üretimi her yönüyle kapsamasına ek olarak, Dijital Kütüphane, antropoloji, arkeoloji, mimarlık, klasikler, moda, tarih, fotoğrafçılık ve dini araştırmalar gibi konularda eğitim ve öğretim için zengin bir içerik sunmaktadır.”

Erişmek için tıklayınız.

04 Kasım 2020, Çarşamba / 943 defa okundu.