30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı Etkinlikleri

100. Yılda Ecdad Torunlarına 100 Hediye Projesi

Proje Adı: 100. Yılda Ecdad Torunlarına 100 Hediye

Proje Kapsamı: Zaferin 100. Yılında gelecek nesillerin şehit olmuş ecdadlarını unutmamaları amacıyla 18 Ağustos 2022 tarihine kadar Kütahya ilinde bulunan;

1. Dumlupınar,
  2. Büyük Aslıhanlar Üç Tepe,
  3. Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı,
  4. Yüzbaşı Sekip Efendi,
  5. Emet Cevizdere

Şehitliklerinden herhangi birini ziyaret eden Kütahya il ve ilçeleri ile çevre illerinden (Afyonkarahisar, Uşak, Eskişehir, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Manisa) 100 öğrenciye 4 kategoride (ilkokul, ortaokul, lise, üniversite) çekilişle 100 hediye (Tablet, Bisiklet, İnstax Fotoğraf Makinesi, Bluetooth Kulaklık vb.) verilecektir. Şehitlik ziyaretinde bulunan öğrenciler bilgilerini bireysel ya da öğretmenleri aracılığıyla toplu liste halinde 100.yilhediye@dpu.edu.tr adlı mail adresine gönderecek ve bu listede bulunan öğrenciler çekilişe katılmaya hak kazanacaktır. Talihli listesi ve hediye takdim töreninin ayrıntıları https://kutuphane.dpu.edu.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

(Not: Yukarıda belirtilen illeri dışında da katılım olması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır.)

Proje Bitiş Tarihi: 18 Ağustos 2022

Proje Paydaşları: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı koordinesinde; KÜSEYDER (Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği), Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Dumlupınar Kaymakamlığı ve Belediyesi, Altıntaş Kaymakamlığı ve Belediyesi, Emet Kaymakamlığı ve Belediyesi

Projenin Yeri: Yukarıda sayılı Kütahya Şehitlikleri

Proje Sorumlusu:

Murat ZENGİN

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı

Kurum IP: 0274 443 12 00

Proje Sekreteryası:

Fatma Nur ÇAKIR

Kütüphaneci

Kurum IP: 0274 443 11 82

Proje Mail Adresi: 100.yilhediye@dpu.edu.tr

Proje Web Adresi: https://kutuphane.dpu.edu.tr

Excel Formatında Katılımcı Listesi İNDİR

Yüksek Çözünürlük Afiş İNDİR

16 Mayıs 2022, Pazartesi / 1379 defa okundu.