Sportdiscus with Full Text Deneme Erişimine Açılmıştır.

Değerli Kullanıcılarımız

SPORTDiscus with Full Text veritabanı 01 Ocak 2023 tarihine kadar deneme erişime açılmıştır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Egzersiz ve Spor Bilimleri, Rekreasyon, Atletik Eğitim, Egzersiz Bilimi, Fitness, Fizik Tedavi , Beslenme ve Spor Yönetimi gibi çeşitli konularda 440’dan fazla aktif, tam metin ve hakemli dergi içeren tam metin veri tabanıdır. Bu veritabanı, SPORTDiscus indeksinde yer alan, en çok kullanılan dergileri tam metin olarak, araştırmacı ve öğrencilerin kullanımına sunmaktadır. Tam metin arşivi 1930’lu yıllara kadar uzanan SPORTDiscus with Full Text, sunduğu yüzlerce dergi ile, spor bilimlerine ve spor hekimliğine yönelik literatürünün tümünü eksiksiz şekilde içeren bir kaynaktır.

  • SPORTDiscus veri tabanı erişim adresi:

http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=s3h

SPORTDiscus with Full Text veri tabanı nedir?

  • SPORTDiscus with Full Text veri tabanı, spor ve spor hekimliği araştırmaları için hazırlanmış eksiksiz bir veri tabanıdır.
  • Bu otorite veri tabanı, SPORTDiscus indeksinde en çok kullanılan dergilerin çoğu için tam metin erişim sunmaktadır.
  • Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Egzersiz ve Spor Bilimleri, Rekreasyon, Atletik Eğitim, Egzersiz Bilimi, Fitness, Fizik Tedavi , Beslenme ve Spor Yönetimi gibi çeşitli konularda 440’dan fazla aktif, tam metin ve hakemli dergi içermektedir.
  • Web of Science veya Scopus içerisinde indekslenen yüzlerce dergiye tam metin erişim imkanı sunar.
  • SPORTDiscus Veri Tabanı ile ilgil detaylı bilgi için buraya, konulara göre başlık listesini incelemek isterseniz de buraya tıklamayı unutmayınız.

 

 

12 Aralık 2022, Pazartesi / 703 defa okundu.