Bloomsbury Veritabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.

Değerli Kullanıcılarımız

Bloomsbury Veritabanları (Drama Online, Applied Visual Arts, Architecture Library, Design Library, Arcadian Library) 30 Nisan 2019 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır.

ERISIM: Erişim adreslerinden giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst köşesinde  yer alan “log in” sekmesinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı adı :BDR-ANKOS

Şifre : ankos2019

Bloomsbury Applied Visual Arts  veritabanı , görsel sanatlar eğitimini desteklemek ve ilham vermek için tasarlanmıştır. Öğrenciler ve eğitimciler için temel bir kaynaktır.

Video : https://youtu.be/wjDWvS1VbBQ

Bloomsbury Architecture Library, mimarlık, tasarım, şehircilik ve iç tasarım çalışmaları için gerekli bilgileri içeren öncü bir kaynaktır. Metin, görsel ve interaktif içerikler arasında çapraz arama seçeneği de olan kaynak, öğrenciler ve akademisyenler için dinamik bir araştırma aracıdır.

Bu kapsamlı kaynak, M.Ö. 1500 yılından günümüze kadar tüm dünyada görülen tasarım ve el sanatlarına ilişkin eşsiz bir içerik sunmaktadır.

Video : https://youtu.be/MOp6p9rEj9U

*Tiyatro oyunları, eleştirel analizler ve performansa yönelik nihai çevrim içi kaynak olan Drama Online 2500'den fazla oyun metnine,

*Los Angeles Theatre Works tiyatrosundan gelen 360’dan fazla sesli tiyatro oyununa,

*Sheakespeare's Globe ve BBC dâhil olmak üzere lider kurumlardan gelen 150 saatten fazla süreye sahip videolara kolay erişim sağlamaktadır.

*Karakter Kılavuzları, Kelimeler ve Konuşma Grafikleri içeren eşsiz Oyun Araçları ile Bölüm Kitaplar, daha yakın çalışmalar yürütmeye veya performansa yönelik olarak oyunlar ile ilgilenmenin yeni bir yolunu sunmaktadır. *Dünyaca  ünlü Royal Shakespeare Company'den elde edilen 13 canlı prodüksiyon filmini içeren Royal Shakespeare Company Live Collection (RSC Canlı Koleksiyonu) da Drama Online kapsamına dâhildir.

        Demo : http://www.dramaonlinelibrary.com/pages/libraryresources

Modul 1 : History of Science and Medicine

Hakkinda : https://www.arcadianlibraryonline.com/history-of-science-and-medicine

Modul 2 : Europe and the Ottoman World: Diplomacy and International Relations

Hakkinda : https://www.arcadianlibraryonline.com/europe-and-the-ottoman-world-diplomacy-and-international-relations

10 Nisan 2019, Çarşamba / 597 defa okundu.