Kütüphanemizde ‘Yangın, Bina Tahliyesi, Arama Kurtarma ve İlk Yardım‘ Konulu Acil Durum Tatbikatı Yapıldı

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İş Yerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmelik gereğince 09 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 15.00‘ de Üniversitemiz Kütüphane Hizmet Binasında ‘Yangın, Bina Tahliyesi, Arama Kurtarma ve İlk Yardım‘ konulu Acil Durum Tatbikatı yapıldı.

Kütüphane Personeli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen tatbikatta Üniversitemiz iş güvenliği uzmanı tarafından hazırlanan senaryoya göre hareket eden kütüphane personeli başarılı bir şekilde tatbikatı gerçekleştirdi.

Daire Başkanımız Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN konuşmasında sıvı, katı ve gaz yangınlarına müdahale eğitiminin de yer aldığı tatbikatın her yıl yapılacağı belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, Perşembe