Rosetta Stone ve Literatür Teknikleri Semineri

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızca abonelik yapılan, 30 farklı dil öğreten online dil eğitim seti Rosetta Stone ve kütüphanemiz tüm kaynaklarını tek arayüzde tarama imkanı sunan Ebsco Discovery Services (EDS) ile yapılacak araştırmalarda fayda sağlayacak Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik İpuçları konulu seminerler 21- 22 Mart tarihlerinde Evliya Çelebi Yerleşkesi ile Tavşanlı ve Simav ilçelerinde gerçekleştirildi. 21 Mart 2018 Çarşamba günü Fen- Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu' nda 10:00 ve 14:30 saatlerinde iki oturum yapılan seminere üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı. Aynı seminer 22 Mart 2018 Perşembe günü Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu' nda saat 10:00' da ve Simav Teknoloji Fakültesi' nde saat 14:30' da yapıldı. Yoğun katılımın olduğu bu seminerler sonunda katılımcılara Katılım Sertifikası verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, Çarşamba