Pearson Elektronik Ders Kitapları Deneme Erişimi - Vitalsource

Pearson elektronik ders kitapları VitalSource platformu üzerinden 11 Aralık 2017 tarihine kadar deneme erişiminize sunulmuştur.

Erişim için tıklayınız.

Kullanıma İlişkin Bilgiler:

Açmak istediğiniz kitabın altında bulunan “Select to activate” butonuna tıklayınız.
"Select to activate” butonuna tıkladıktan sonra “Launch” butonu aktif olacaktır.“Launch” butonuna tıkladıktan sonra kitabınızı açma aşamasına geçeceksiniz.
Bu aşamada sistem 2 seçenek sunmaktadır;

a.   Email adresiyle platforma kayıt olmak: Platforma email adresinizle kayıt olarak, kitabınızı kütüphane ağı dışında, telefonunuzda, tabletinizde, masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızda online veya offline olarak kullanabilirsiniz.
​      * Kütüphane ağı dışında mobil cihazlardan erişmek için Apple Store veya Google Play’den “Bookshelf”uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında kayıt aşamasında belirlediğiniz email adresi ve şifreyleBookshelf’ e girip kitabınızı kullanabilirsiniz.
     * Dizüstü ve masaüstü cihazlarınız için de www.vitalsource.com/download adresinden işletim sisteminize uygun programı indirip yüklemeniz gerekmektedir. Sonrasında yine kayıt aşamasında belirlediğiniz email adresi ve şifreyle Bookshelf’ e girip kitabınızı kullanabilirsiniz.

b.“No thanks, I’ll skip this step” ile direkt kitabı açma… Bu seçenek ile herhangi bir kayıt işlemine girmeden direkt kitabı açarsınız.

Önemli Bilgiler:

1- Her bir kitaba aynı anda 3 kullanıcı erişebilir.

2- Aktif edilen her bir kitaba 24 saat süreyle erişilebilir. 24 saatin sonunda sistem otomatik olarak kitabı kullanıcıdan alır. 24 saat sonrasında kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcıların kitabı yeniden aktif duruma getirip açması gerekmektedir.

3- 24 saatten az bir sürede kitap kullanıcı tarafından da iade edilebilir.

Kullanım kılavuzu için tıklayınız.

13 Kasım 2017, Pazartesi / 120 defa okundu.