Deepknowledge E- Kütüphane Portalı Deneme Erişimine Açıldı.

Değerli Kullanıcılarımız
DeepKnowledge Portal 31 Aralık 201​7 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

DeepKnowledge, kütüphane elektronik kaynaklarına kullanıcıların kampus dışından bağlanabilmelerini sağlayan bir erişim aracıdır.
​Tüm akademisyen ve öğrencilerimiz aşağıda paylaştığımız kılavuzda tarif edildiği gibi kişisel hesap oluşturup kampüs içinden kaynaklara erişimi deneyebilirle​r. Portal değerlendirme anketine vereceğiniz cevaplar bize yol gösterici olacaktır. Tüm öğrencilerimiz ve araştırmacılarımızı bu deneme süresi boyunca söz konusu veritaban​ı​nı kullanmaya davet eder, başarılı çalışmalar dileriz.
NOT: Hesap oluştururken akademisyenlerimizin @dpu.edu.tr, öğrencilerimizin @ogr.dpu.edu.tr uzantılı e-posta adresleriyle kayıt olmaları gerekmektedir.​
Deneme, kampüs içinden erişimi kapsamaktadır.​

Erişim ​için tıklayınız.

Kullanıcı kayıt rehberi için tıklayınız.

09 Kasım 2017, Perşembe / 1472 defa okundu.