Wiley Online Library Veritabanı Erişiminize Açılmıştır.

Değerli Kullanıcılarımız

Wiley Online Library veri tabanı TÜBİTAK ULAKBİM EKUAL  tarafından geniş içeriğiyle ulusal lisans anlaşmasına alınarak erişiminize açılmış ve kütüphanemiz keşif aracı "Tüm Kaynaklar-DPUnify" içinde taranmaya başlanmıştır.

Wiley Online Library, 1997’den günümüze; kimya, tıp, yaşam bilimleri, veterinerlik, diş hekimliği, polimer ve materyal bilimleri, eczacılık, fizik&astronomi, mühendislik, mimarlık&planlama, eğitim bilimleri, psikoloji, mühendislik, tarih, arkeoloji, sanat, hücre ve moleküler biyoloji, biyoteknoloji&biyokimya, bigisayar bilimi, genetik, coğrafya&keşifler, tarım, matematik, işletme ve ekonomi alanlarında yaklaşık 1.485 dergiye ve yaklaşık 125 açık erişim dergiye tam metin erişim sağlayan veri tabanıdır.

Erişim için tıklayınız.

18 Ocak 2018, Perşembe / 727 defa okundu.